head_banner

Fordeler med hårfjerning med laserdiode

Fordeler med hårfjerning med laserdiode

Det finnes faktisk mange metoder for hårfjerning, som å bruke en hårfjerningskrem, en barberhøvel og så videre.Hårfjerning med laser er en bedre behandling for kvinner med mye hår på kroppen.
Diode laser hårfjerning er bruken av lasere for å direkte påvirke hårsekkene og oppnå permanent hårfjerning ved å krympe hårsekkene.

khg

Hårfjerning med diodelaser har følgende fordeler:
1. Ikke-invasiv intervensjon, ingen kirurgi, ingen traumer
Prinsippet for diodelaserhårfjerning er den selektive fototermiske effekten.Ved å velge riktig bølgelengde, pulsbredde og energitetthet, kan hårsekkvevet ødelegges nøyaktig, og håret kan fjernes uten noen innvirkning på det omkringliggende vevet, uten traumer og uten å påvirke dagliglivet.
2. Permanent hårfjerning, en gang for alle
Diode laser maskin
kan oppnå permanent hårfjerning, diodelaser kan spore mørkebrune hårsekker og direkte fordampe hårnipler for å oppnå formålet med permanent hårfjerning.
3. Trygg og komfortabel, lite ubehag
Sammenlignet med andre hårfjerningsmetoder har hårfjerning med diodelaser høy komfort og sikkerhet.Diodlaseren ødelegger hårsekkvevet uten å skade normal hud, har ingen bivirkninger og har lav grad av ubehag.
4. Hårfjerning med diodelaser har også en viss hudforyngelseseffekt
Den fototermiske effekten av diodelaseren kan også stimulere hudens kollagen til en viss grad mens depilering, forbedre hudtilstanden og oppnå effekten av bleking og foryngelse av huden og krympende porer.


Innleggstid: 25. november 2021