head_banner

Sammenligning av laser med radiofrekvens ved vaginal foryngelse

Sammenligning av laser med radiofrekvens ved vaginal foryngelse

Teori
Plastisk kirurg Jennifer L. Walden, MD, sammenlignet radiofrekvensbehandling med ThermiVa (Thermi) med laserbehandling med diVa (Sciton) under sin presentasjon om ikke-invasiv vaginal foryngelse på Vegas Cosmetic Surgery and Aesthetic Dermatology-møtet 2017, i Las Vegas.
Dr. Walden, fra Walden Cosmetic Surgery Center, Austin, Texas, deler disse høydepunktene fra foredraget hennes.

ThermiVa er en radiofrekvensenhet, sammenlignet med diVa, som har to bølgelengder - 2940 nm for det ablative og 1470 nm for de ikke-nablative alternativene.Det er akkurat som Scitons HALO-laser for ansiktet, ifølge Dr. Walden.

Behandlingstid med ThermiVa er 20 til 30 minutter, mot tre til fire minutter med diVa.

ThermiVa krever en manuell repeterende håndstykkebevegelse over labial og vaginal anatomi, så vel som inne i skjeden.Dette kan være pinlig for pasienter, på grunn av inn-og-ut-bevegelsen, sier Dr. Walden.diVa har derimot et stasjonært håndstykke, med en 360-graders laser, for å dekke alle områder av skjedeslimhinneveggen når den trekkes tilbake fra skjeden, sier hun.

ThermiVa resulterer i bulk oppvarming for kollagen ombygging og oppstramming.diVa resulterer i celleforyngelse, gjenvekst av vev og koagulasjon, samt oppstramming av vaginal slimhinne, ifølge Dr. Walden.

Det er ingen nedetid med ThermiVa;behandlingen er smertefri;det er ingen bivirkninger;og leverandører kan behandle både den ytre og indre anatomien, ifølge Dr. Walden.Etter diVa-behandling kan pasienter ikke ha samleie i 48 timer og bivirkninger inkluderer kramper og flekker.Mens enheten kan behandle den indre anatomien, må leverandørene legge til Scitons SkinTyte for å behandle eksternt slapp labialvev, sier hun.

"Jeg liker å gjøre ThermiVa på pasienter som ønsker å behandle det ytre labiale utseendet for oppstramming og krymping, så vel som intern oppstramming," sier Dr. Walden."Jeg gjør diVa på pasienter som bare ønsker indre oppstramming og ikke er så opptatt av ytre utseende, [så vel som de] som er sjenerte eller engstelige for å bære kjønnsorganene sine til en annen helsepersonell veldig lenge."

Både diVa og ThermiVa behandler stressinkontinens og bidrar til å stramme skjeden for økt følelse og seksuell opplevelse, ifølge Dr. Walden.

Alle pasienter behandles med de samme ThermiVa-innstillingene, med sikte på bulkoppvarming til 42 til 44 grader Celsius.diVa har tilpassbare innstillinger og dybder for pre- og postmenopausale kvinner eller for spesifikke bekymringer, for eksempel stressinkontinens, vaginal oppstramming for forbedret seksuell opplevelse eller smøring.

Dr. Walden rapporterer at blant 49 ThermiVa- og 36 diVa-pasienter som ble behandlet ved hennes praksis, rapporterte ingen utilfredsstillende resultater.

"Etter min mening og erfaring rapporterer pasienter oftere raskere resultater med diVa, og de fleste rapporterer en forbedring i vaginal slapphet og stressurinkontinens etter den første behandlingen, med en enda mer merkbar forbedring etter den andre," sier hun."Men ThermiVa er foretrukket hos kvinner som ønsker en forbedring av utseendet og funksjonen til skjeden, og mange pasienter lener seg mot det siden radiofrekvens er smertefri uten nedetid og gir kjønnsleppene majora og minora et "løft", også."

Avsløring: Dr. Walden er en lyskilde for Thermi og Sciton.


Innleggstid: 24. november 2021