head_banner

Kjennskap til IPL-hårfjerningsutstyr for hudforyngelse

Kjennskap til IPL-hårfjerningsutstyr for hudforyngelse

IPL er en kontinuerlig bølgelengde av sterkt lys, med en bølgelengde på ca. 400nm-1300nm som skinner på huden for å oppnå ulike effekter.
Hårfjerningsprinsipp
IPL hårfjerningsmaskin er hovedsakelig basert på prinsippet om fototermisk nedbrytning.Når det intense pulslyset stråler til hudvevet, vil melaninet på hårsekken selektivt absorbere det meste av lysbølgene og generere varmeenergi, og til slutt oppnå effekten av å stoppe hårveksten.Og melanin mer håret absorberer evnen til lysbølge er sterkere, effekten som depilering kan også være mer tydelig.

Prinsippet om øm hud
Fotonisk øm hud er de fototermiske og optiske effektene som genereres av intenst pulserende lys som virker på hudvev.Etter energiabsorpsjon dukker det syke vevet øyeblikkelig opp epidermis og brytes gradvis ned og faller av med sin egen metabolisme.Samtidig stimulerer det sterke lyset regenerering av kollagenfiber, omorganisering av elastisk fiber, absorpsjon av hemoglobinenergi, fortykkelse av kapillærer, den generelle forbedringen av huden, og oppnår dermed den magiske effekten av å fjerne flekker, fjerne rynker , krymper porene og fjerner rød silke.

jhl
Komfortabel og smertefri
Under hårfjerningsprosessen, fordi IPL har en lav lysvarme, er det ingen prikkende følelse.Vårt firma tilbyr smertefri IPL hårfjerningsmaskin.
Trygg hårfjerning
Fotoner virker på hårsekkene og hårstråene, og å "ignorere" det omkringliggende hudvevet og svettekjertlene påvirker ikke svette, får ikke skorpe etter behandling og har ingen bivirkninger.Vi er sunn og trygg hårfjerning, vi kan ikke 100% garantere at alle kunder kan rengjøres på 6-8 ganger, fordi alles vekstfaktorer er forskjellige, for å oppnå permanent hår vokser ikke lenger, med mindre hårsekken er lukket, dette er utrygt metode for hårfjerning.
Oppstrammende og foryngende
IPL foton hårfjerning teknologi er å gjenopprette den opprinnelige elastisiteten til huden, eliminere eller redusere rynker og redusere porene mens foton hårfjerning.Forbedre hudens tekstur, hudfarge og stram huden.


Innleggstid: 25. november 2021