head_banner

Q-switched laser er god til å behandle hvilke pigmentproblemer 2?

Q-switched laser er god til å behandle hvilke pigmentproblemer 2?

Fregne
Fregner er autosomalt dominerende genetiske sykdommer, som for det meste forekommer i ansiktet og andre deler, og har egenskapene til sesongmessige endringer.Q-switched laserteknologi har god effekt ved behandling av fregner.Noe litteratur mener at når absorpsjonsbølgelengden til målpigmentet er i samsvar med emisjonsbølgelengden til laseren, kan målpigmentet bli selektivt ødelagt.Gulgrønt lys ved 532 nm ble brukt til behandling av fregner.Den totale effektive raten nådde 98 % gjennom oppfølgingsobservasjon.Det ble ikke funnet arrdannelse i alle tilfellene.
Tatovering
Tatoveringer antas å trenge pigmentet inn i dermis på menneskelig hud, og danner et permanent merke på huden.For fjerning av tatoveringer, kirurgisk fjerning eller postoperativ hudtransplantasjon, hudavsliping, kjemisk peeling, frysing, elektrokauterisering, CO2-laser og andre metoder brukes ofte i klinisk praksis, men effekten er ikke ideell, og arr av varierende grad er ofte brukt. venstre.
Prinsippet for Q-switched laserfjerning av tatoveringer er også å bruke den selektive fototermiske effekten av lasere for å spesifikt sprenge pigmentpartiklene og hudpigmentlesjonscellene gjennom en spesifikk laserbølgelengde, og dermed oppnå formålet med å fjerne tatoveringer.
Q-switched laserbehandling av tatoveringer har fordelene med mindre smerte, mindre vevsskade, ingen arrdannelse, rask restitusjon, høy tilhelingshastighet og tidsbesparende.Engangskureringsraten når 44,5 % og den totale effektive frekvensen er 100 %.Det er for tiden den ideelle metoden.
HDFGJHG
Q-switched laserfreckle fordeler
1. Selektiv behandling: ingen arr er igjen etter behandlingen.
2. Kort behandlingstid: Behandlingen er rask, og den har ingen innvirkning på arbeid, liv og læring.
3. Ingen bivirkninger: Anestesi er ikke nødvendig for operasjon, og det er ingen bivirkninger og følgetilstander.
4. Effektivt og trygt: Pigmentet kan ekspandere raskt under den høye energien til den Q-switchede laseren, sprenge og bryte inn i små partikler, som blir oppslukt av celler og ekskludert fra kroppen.
Informasjonen ovenfor er gitt av Fractional CO2 Laser Equipment Factory


Innleggstid: 24. november 2021